poesi 2.0

Poeter.se och Ordkonster ger ut jubileumssamling!


I Maj 2003 startade poeter.se och vi finns fortfarande kvar och är fortfarande Sveriges största poesisajt! 2023, har sajten existerat i hela20 år, det är ovanligt och väldigt imponerande! De flesta Svenska communities gick under 2010, ett år som av många kallades “communitydödens år”, då bl.a. Facebook och andra sociala medier hade dykt upp på scenen. 2010 hade poeter.se närmare 50 000 medlemmar och en miljon texter och nu har vi över 2 miljoner!


POESI 2.0 är en hyllning till den svenska digitala andlagstavlan och Sveriges största poessisajt som överlevt i 20 år och är svergest största samling av digital poesi. Dyk in i mängder av poesi, nistalgi och nå kärnan av den svenska folksjälen - SVENSK POESI!

BOKRELEASE:


2024


JUBILEUMSSAMLINGEN POESI 2.0 släpps i bokhandeln under 2024. Förbeställning är öppen för medlemmar på poeter.se


JUBILEUMSSAMLING - 20 ÅR MED POETER.SE


POESI 2.0

POESI


Hela  unika ordkonster i formatet poesi, prosapoesi eller en prosalyrisk text i temat saga och fantasy finner du antologin SAGAPOESI - En nyskapande poesi- och konstantologi. Författarna har valts ut bland tusentals medlemmar på Sveriges största skrivarsajt poeter.se poesi 2.0 BOKSIDA


poesi 2.0

En jubileumsskrift som firar Poeter.se 20 år. Utvalet har gjorts bland tiotusentals poeter från poeter.se, Sveriges största poesisajt.


“»Poesin och poesiengagemanget i Sverige är en levande folkrörelse. Den är hög, den är låg, den är tendentiös, den är banal, den är traditionell och den är nyskapande. Den är allt utom död!«


POESI 2.0 - Jubileumsantologi
Format: 150 x 210 mm
ISBN: 978-91-985911-4-9


Bandtyp: Häftad

Boken släpps: Sommaren 2024


Kontakt
För ytterligare information och referensexemplar:press@ordkonster.se
Kontaktinformation poeter.se : Daniel Lyrstedt,daniel@poeter.se


Författarna i boken finns tillgängliga för intervju och uttalanden.
Kontakta oss för kontaktuppgifter eller för att hitta en författare i din region.

Länkar

Boksida

Digitalt omslag

Pressmeddelande PDF
Pressmeddelanke MyNewsDesk
.

POESI 2.0 - Jubileumsantologi

jubileumssamling

20 år med Poeter.se